27η ΑΓΩΝ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

 

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

 

Σάββατο 30/03/2014  -  ΩΡΑ  16:00

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

 

ΣΚΟΡ ΑΓΩΝΑ: 1-0

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:

 

ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ - ΣΙΑΤΟΥ

 

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Π.Α.Σ.  ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ       

ΑΜΠΟΥ ΖΟΛΩΦ

TOSKA         (72ο λεπτό κίτρινη)

ΤΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  (12ο λεπτό κίτρινη)

ΚΟΡΔΑΛΗΣ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΛΑΣΣΗΣ   (19ο λεπτό κίτρινη)

SHANI ANDI   (62ο λεπτό κίτρινη)

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΡΙΑΡΑΣ  (59ο λεπτό κίτρινη)

ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ (56ο λεπτό κίτρινη)

ΔΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΟΥΤΣΟΣ

ΚΛΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (80ο λεπτό κίτρινη)

ΜΑΥΡΕΛΗΣ    (78ο λεπτό κίτρινη)

ΑRAPIFRENKLIN

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

ΠΑΠΠΑΣ

ΚΑΚΑΒΕΛΑΚΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

ΠΕΡΑΣ

KAΛΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΡΟΥΠΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΜΠΑΝΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΤΣΟΓΑΝΑΚΟΣ

SULI    NIKOLAOS

ΑΓΓΕΛΟΥ

SYLI   ALEXANDROS

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ

42ολεπτό            ΑΓΓΕΛΟΥ

στη θέση             ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

52ο λεπτό       ΡΟΥΠΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

στη θέση        ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

75ο λεπτό            ΤΣΟΓΑΝΑΚΟΣ

στη θέση             ΚΟΡΔΑΛΗ

70ο λεπτό       ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

στη θέση        ΚΑΛΑΤΖΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ

81ο λεπτό            ΠΑΠΠΑΣ

στη θέση             ΜΑΥΡΕΛΗ

77ολεπτό       SULI  NIKOLAOS

στη θέση        ΔΕΛΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

83ολεπτό            TOSKA (2η κίτρινη)

80ολεπτό            ΤΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   (2η κίτρινη)

 

 

Για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

 

Έναρξη του αγώνα με την σέντρα για την ομάδα μας.

 

6ο λεπτό, ο Αναστασιάδης κλέβει την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και με ωραία κάθετη πάσα βγάζει τον Κλαδάκη μόνο του αλλά ο  τερματοφύλακας βγήκε γρήγορα και πρόλαβε να κοντράρει την μπάλα που έφυγε μακριά από την εστία του.

19ο λεπτό, ο Arapi ξεφεύγει ανάμεσα από τους αμυντικούς και λίγο πριν μπει στην περιοχή ανατρέπεται από πίσω από τον Bλάση (καθώς ο Arapi ήταν σε προφανή θέση για γκολ  θα μπορούσε να αποβληθεί ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού).  Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Κλαδάκης που πέρασε την μπάλα πάνω από το τοίχος αλλά κατέληξε στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Καλογέρη.

22ο λεπτό, ο Shani κάνει λάθος κοντρόλ με το στήθος λίγο έξω από την περιοχή και ο Θεοδωρόπουλος κλέβει την μπάλα αλλά το σουτ απέκρουσε ο Κουρούμαλης.

26ο λεπτό, καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Κριαρά να βρίσκει τον Θεοδωρόπουλο από δεξιά και αυτός με χαμηλή σέντρα τον Παπαδημητρίου αλλά το πλασέ του απέκρουσε και πάλι ο Κουρούμαλης.

32ο λεπτό, ο Θεοδωρόπουλος από δεξιά βγάζει επικίνδυνη σέντρα - σουτ αλλά ο Κουρούμαλης δεν αιφνιδιάσθηκε βγάζοντας την μπάλα κόρνερ.

39ο λεπτό, η β’ βοηθός κόβει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Arapi που έβγαινε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού μόνος απέναντι από τον Καλογέρη.

44ο λεπτό, ο Arapi  συνδυάζεται ωραία με τον Shani  ο τελευταίος προσπαθεί να πλασάρει αλλά ο Βλάσης με προβολή αποσόβησε τον κίνδυνο.  

 

Ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου με την σέντρα για την ομάδα του Ολυμπιακού.

 

50ο λεπτό, ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μούτσο να βρίσκει ωραία τον Θεοδωρόπουλο σε θέση μέσα δεξιά όμως το σουτ έφυγε πολύ άουτ.

61ο λεπτό, ΓΚΟΛ 1-0, ο Μπαστούνης τροφοδοτεί τον Αγγέλου που από θέση οφσάιντ πήρε την μπάλα και πλάσαρε τον Κουρούμαλη.

64ο λεπτό, ωραία εναλλαγή της μπάλα από Κλαδάκη – Arapi – Shani με τον τελευταίο να δέχεται την μπάλα σε θέση μέσα αριστερά όμως η σέντρα που επιχείρησε έφυγε απελπιστικά άουτ.

66ο λεπτό, ο Ρούπας γίνεται κάτοχος της μπάλα λίγο κάτω από τον χώρο της μεσαίας γραμμής και από τα 25 μέτρα σουτάρει δυνατά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

82ο λεπτό, προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ του Ρούπα απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Καλογέρης.

90ο λεπτό, ο Arapi βρίσκει τον Shani  λίγο έξω από την μικρή περιοχή του Καλογέρη και πριν πλασάρει ανατρέπεται από πίσω από αμυντικό χωρίς ο διαιτητής να δείξει το σημείο του πέναλτι.

93ο λεπτό, μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε στην τελευταία φάση του παιγνιδιού όταν σε γύρισμα του Arapi στον Κλαδάκη μέσα στην περιοχή αυτός με ωραία προσποίηση αποφεύγει δύο αμυντικούς αλλά το σουτ που επιχείρησε από το σημείο του πέναλτι κατέληξε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καλογέρη.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ):    Θα  μπορούσε να αποβάλει τον Βλάση στο 19ο λεπτό και εσφαλμένη εκτίμηση στη φάση του 90ου λεπτού.

ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ (Α’ ΒΟΗΘΟΣ):             Με σωστές υποδείξεις

ΣΙΑΤΟΥ (Β’ ΒΟΗΘΟΣ):                      Λανθασμένες υποδείξεις στις φάσεις του 39ου και του 61ου λεπτού από όπου προήλθε και το γκολ της ομάδας του Ολυμπιακού.

 

 

 

Εκτύπωση